Situat în partea de sud a Orasului Giurgiu, Shipyard ATG Giurgiu are acces direct la Fluviul Dunărea, ceea ce oferă mediul perfect pentru construirea şi lansarea de nave noi, inclusiv reparații, atât pentru navele fluviale, cât si pentru cele maritime. Shipyard ATG Giurgiu are acces la Marea Neagră prin Canalul Dunăre – Marea Neagră şi la Marea Nordului / Rotterdam prin canalul Rin-Main-Dunăre.

Şantierul Naval are o capacitate de producție de otel de până la 600/700 tone pe lună, aproximativ 10.000 tone de otel pe an si o capacitate de 1.500 de tone de aliminium pe an.

Din anul 2002 pana in prezent Santierul naval Shipyard ATG Giurgiu a livrat peste 70 de nave „Casco” sau complet echipate „La cheie” (propulsate / nepropulsate) in Europa si nu numai, cum ar fi : Tancuri tip C si N, Pescadoare; Barja RO-RO; Impingatoare; Barja/Doc RO-RO pentru transporturi agabaritice; Nave Multifunctionale de Depoluare si colectare deseuri solide si lichide;Statie de pompare plutitoare; Barje port Container, Cargo Multifunctionale, etc.
CALITATEA, EFICIENTA si LIVRAREA LA TIMP sunt extrem de importante la Shipyard ATG Giurgiu.