slide3

Şantierul Naval are o capacitate de productie a oțelului de până la 600/700 tone pe lună, aproximativ 10.000 tone pe an si o capacitate de productie aluiminium de 1.500 de tone pe an.
Procesele tehnologice ale constructie de nave include proceduri precum: taiere mecanica, gaurire,rectificare, indoire otel, taiere cu plasma oxi-gaz cu unitatea centrala de comanda, sablare, lacatuserie, izolatie, tubulatura, vopsire etc.
Una din cele mai importante facilitati ale santierului este instalatia de transfer vertical, tip sincrolift, care asigura lansarea la apa sau andocarea navelor pentru reparatii in conditii de siguranta. Instalatia este dotata cu o platforma mobila actionata de vinciuri ce lucreaza sincronizat. Aceasta instalatie a fost proiectata si construita pentru nave maritime si fluviale cu urmatoarele caracteristici maxime:

  • Lungime: 110 metri;
  • Latime:   17,5 metri;
  • Tonaj:     3 000 tone;

Transferul navelor de la hala de montaj la sincrolift, se face prin intermediul unui sistem de transfer pe baza de cai ferate cu o suprafata totala de 115.000 mp.

Incepandul cu anul 2002 pana in prezent, productia santierului s-a focusat in mare partea pe constructia de nave noi ”Casco” sau echipate complet „ La cheie” , dar si reparatii (structura corpului; tubulatura; lacatuserie; izolatie; tamplarie; electrica; vopsitorie; etc), inclusiv renovarea completa a doua nave de tip passager.  

Shipyard ATG Giurgiu  lucrează în conformitate cu normele privind clasificarea navelor BUREAU VERITAS, GERMANISCHER LLOYD, LLOYD REGISTER, cerințele în vigoare privind mediul înconjurător conform standardului ISO 14001, sistemul de management al calității conform standardului ISO 9001, BVQI şi protectia muncii si legislația muncii in UE. Shipyard ATG Giurgiu beneficiaza de o pozitie strategica, avand acces direct la Fluviul Dunărea, la Marea Neagră prin Canalul Dunăre – Marea Neagră şi la Marea Nordului / Rotterdam prin canalul Rin-Main-Dunăre.

Controlul calității în activitatea noastră oferă clienților noştrii standarde de înaltă calitate şi prețuri competitive, susținute de munca în echipă si competentă  profesională a angajaților nostrii  facilitând pentru dumneavoastră obținerea de afaceri profitabile prin compania noastră. Shipyard ATG Giurgiu  asigură condițiile pentru o colaborare de success şi pe termen lung cu compania dumneavoastra.